Hakkımızda

Uludağ Üniversitesi Proje Yönetim Merkezi (UÜ-PYM) 2008 yılında Üniversitenin “Uluslararası ölçekte mesleki yetkinliğe sahip, disiplinler arası çalışmayı özümsemiş, girişimci ve yenilikçi bireyler yetiştirmeyi; evrensel düzeyde bilgi ve sanat eseri üretmeyi, yaymayı, kentle bütünleşmeyi ve topluma kaliteli hizmet sunmayı görev edinmiştir” misyonuna uygun olarak, Uludağ Üniversitesi’nin Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) alt yapısını güçlendirmek; Üniversite, kamu, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasına Ar-Ge ve sosyal içerikli projelerin finansmanı konularında bilgilendirme, projelendirme ve idari destek hizmetlerini vermek; araştırmacıların çok ortaklı, çok disiplinli projelerde yer almalarını, ulusal ve uluslararası destek fonlarından etkin yararlanmalarını sağlamak; proje çıktılarının diğer paydaşlara aktarılacağı mekanizmaların oluşmasını desteklemek amacıyla kurulmuştur. 2012 yılında Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. (UÜ-TTO A.Ş.)’nin kurulmasından bu yana UÜ-PYM bir çok önemli faaliyetlerini, Üniversite-Sanayi işbirliği için güvenilir bir ara yüz olma misyonunu üstlenmiş UÜ-TTO A.Ş. ile işbirliği halinde gerçekleştirmektedir.

PaylaşShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
online meds cheap